Monopostul Ferrari F1 2009 - premiera luni 12 ianuarie

Luni 12 ianuarie, Ferrari va prezenta oficial monopostul pentru sezonul de Formula 1 2009. Atâta doar că maşina nu va fi conformă specificaţiilor pentru curse, după cum declară oficialii.

Monopostul Ferrari F1 2009 - premiera luni 12 ianuarie Monopostul Ferrari F1 2009 - premiera luni 12 ianuarie

Maşina Ferrari F1 2009, deşi va fi prezentată oficial publicului pe 12 ianuarie, încă nu corespunde specificaţiilor pentru curse. De fapt, Felipe Massa va realiza primele teste cu noul monopost pe circuitul de la Fiorano după inaugurarea oficială...

Cel mai probabil inginerii Ferrari au probleme cu dezvoltarea sistemului KERS (Kinetic Energy Recovery System). În schimb, din punct de vedere aerodinamic se pare că evoluţiile vor fi impresionante.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.