Pirelli ne prezinta un tur al circuitului de la Montreal

Un tur virtual pe circuitul de Formula 1 din oraşul Montreal, Canada. Marele Premiu al Canadei se desfăşoară în acest weekend.

Pirelli ne prezinta un tur al circuitului de la Montreal Pirelli ne prezinta un tur al circuitului de la Montreal

Circuitul GIles VIlleneuve este amplasat pe insula Notre Dame şi este compus din porţiuni de circuit urban combinat cu o secţiune permanentă ce este folosită doar pentru cursa de Formula 1. Lungimea totală este de 4,6 kilometri iar cursa va avea 78 de tururi. Asfaltul este de bună calitate, există şase puncte de frânare majoră, trei şicane şi patru viraje de viteză.

Marele Premiu al Canadei are loc în acest weekend, dar atenţie la diferenţa de fus orar. Calificările au loc sâmbăta la ora 20.00 iar cursa duminică la aceiaşi ora.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.