Renault F1 Team

Cu doar 9 puncte câştigate de la începutul sezonului, echipa franceză se gândeşte serios să renunţe la dezvoltarea monopostului R27.

Renault F1 Team Renault F1 Team

Flavio Briatore pare hotărât să stopeze munca la actualul monopost pentru a concentra toată energia în crearea unei maşini mai bune pentru anul viitor. “Am început deja lucrul la maşina de anul viitor” a declarat italianul. “Nu are sens să mai pierdem timpul cu maşina de anul acesta. Orice aflăm în timp ce vom dezvolta noua maşină vom folosi eventual la monopostul actual” a adăugat Flavio.

În momentul de faţă, Renault trebuie să recupereze o secundă şi jumătate faţă de Ferrari, McLaren şi chiar BMW, iar acest lucru se poate face doar printr-o reproiectare totală a maşinii, care ar dura mult şi ar veni prea târziu pentru a mai schimba ceva în clasament. R27 suferă de pe urma unei adaptări slabe la cauciucurile B-stone, o urmare în principal a sistemului de suspensie păstrat de pe vremea când maşina folosea gume Michelin.

Sezonul 2007 începe să semene pentru Renault cu cel din 2004, când echipa franceză a renunţat de asemenea la dezvoltarea monopostului R24 încă din Canada, concentrându-se pe R25, campionul din anul ce a urmat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.