Renault F1 Team

Renault F1 Team

Autor: Bogdan Constantin acum 13 ani Formula 1

Flavio Briatore pare hotărât să stopeze munca la actualul monopost pentru a concentra toată energia în crearea unei maşini mai bune pentru anul viitor. “Am început deja lucrul la maşina de anul viitor” a declarat italianul. “Nu are sens să mai pierdem timpul cu maşina de anul acesta. Orice aflăm în timp ce vom dezvolta noua maşină vom folosi eventual la monopostul actual” a adăugat Flavio.

În momentul de faţă, Renault trebuie să recupereze o secundă şi jumătate faţă de Ferrari, McLaren şi chiar BMW, iar acest lucru se poate face doar printr-o reproiectare totală a maşinii, care ar dura mult şi ar veni prea târziu pentru a mai schimba ceva în clasament. R27 suferă de pe urma unei adaptări slabe la cauciucurile B-stone, o urmare în principal a sistemului de suspensie păstrat de pe vremea când maşina folosea gume Michelin.

Sezonul 2007 începe să semene pentru Renault cu cel din 2004, când echipa franceză a renunţat de asemenea la dezvoltarea monopostului R24 încă din Canada, concentrându-se pe R25, campionul din anul ce a urmat.

Tags:


Comentarii
Inchide