România, reprezentată în Formula 1 de echipa Forza Rossa

Federaţia Internaţională de Automobilism şi-ar fi dat acceptul în legătură cu înscrierea echipei româneşti Forza Rossa în Campionatul Mondial de Formula 1. Detalii în cele ce urmează

România, reprezentată în Formula 1 de echipa Forza Rossa România, reprezentată în Formula 1 de echipa Forza Rossa

La 11 aprilie, FIA anunţa că o candidatură "de înalt standard" a fost primită de forul internaţional, iar echipa Forza Rossa este într-un proces de investigaţii suplimentare.

Deşi FIA nu a comunicat oficial decizia sa, Adam Coper, jurnalist cu o experienţă de 30 de ani în domeniul competiţiilor automobilistice, noteză că federaţia cu sediul la Paris a acordat un loc pe grila CM de Formula 1 echipei române, după ce a stabilit, săptămâna trecută, că proiectul beneficiază de o finanţare viabilă.

În decembrie 2013, Federaţia Internaţională de Automobilism a deschis o procedură pentru atragerea unor noi echipe în Marele Circ, iar primul team acceptat a fost Haas Formula, patronată de omul de afaceri american Gene Haas. Însă această ar putea să-şi amâne debutul în Marele Circ pentru anul 2016, din motive de ordin logistic.

Citeşte în continuare pe MEDIAFAX.RO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.