Schumacher a fost amendat

Multiplul campion mondial de Formula 1 a fost prins rulând în apropiera localităţii natale cu 140 de km/h într-o zonă unde limita era de 100 de km/h.

Schumacher a fost amendat Schumacher a fost amendat

Se pare că Schumacher este urmărit de ghinion după ce s-a retras din Formula 1. După încidentul cu duba Fiat, iată că germanul este acum amendat pentru viteză excesivă în timp ce conducea un Audi A4 Cabriolet, o maşină de altfel modestă pentru un asemenea om. Poliţiştii germani l-au oprit în apropierea oraşului natal, Karpen, pentru că mergea cu 140 de km/h, cu 40 mai mult decât limita admisă.

Deşi tehnic trebuia să-şi piardă carnetul, Schumacher a primit doar 3 puncte penalizare şi o amendă de 75 de euro. Că aşa-i în tenis. Germanul a declarat însă: "Îmi pare foarte rău. Nu îmi stă în caracter să merg tare. Aşa ceva trebuie făcut doar pe pistă".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.