Sezonul 2014 de Formula 1, condensat în 3 minute. VIDEO

Ne-am plâns că zgomotul motoarelor s-a liniştit prea mult, că spectacolul a avut de suferit din cauza limitărilor dinamice, că marşul triumfal al celor de la Mercedes a făcut ca partea a doua a sezonului să fie plictisitoare... Dar următoarele trei minute de video ţin să ne contrazică

Sezonul 2014 de Formula 1, condensat în 3 minute. VIDEO Sezonul 2014 de Formula 1, condensat în 3 minute. VIDEO

Depăşiri puţine, un marş triumfal al învingătorilor de la Mercedes şi nenumărate limitări tehnice - iată doar câteva dintre lucrurile pe care i le-am putut reproşa Marelui Circ în anul care a trecut. Până să înceapă sezonul 2015 mai sunt doar două luni şi câteva zile, însă nu strică o retrospectivă mai altfel a sezonului 2014.

Special pentru fani, un clip care ne arată cât de spectaculos este, de fapt, motorsportul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.