Tata Motors va sponsoriza Ferrari F1 în 2009!

Avem o veste bună şi una rea: echipa de Formula 1 Ferrari nu îşi va face griji financiare în sezonul din 2009, însă nu ştim ce reacţie vor avea tifosii dacă sponsorul Tata va impune vreun pilot indian...

Tata Motors va sponsoriza Ferrari F1 în 2009! Tata Motors va sponsoriza Ferrari F1 în 2009!

Tata Motors va deveni sponsorul Number One pentru echipa de Formula 1 Ferrari în 2009 - încă nu se ştie care este suma şi ce pretenţii are compania indiană, Luca di Montezemolo preferând un anunţ sec: "pentru prima oară, pe monoposturile Ferrari va apărea un brand indian".

Logica acestui pas se ascunde în relaţiile de joint-venture dintre Fiat (care deţine Ferrari) şi Tata Motors, prin care italienii şi indienii vor să construiască maşini ieftine în India.

Cei de la Tata se pare că nu îşi fac încă griji în legătură cu recentele achiziţii Jaguar şi Land Rover, care aşteaptă ajutoare financiare de un miliard de lire sterline de la guvernul britanic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.