Toyota F1 Car vs Batmobile

Eroii fantastici se întâlnesc căteodată cu cei reali. Acest lucru s-a întâmplat pe circuitul de la Silverstone, unde va avea loc premiul Marii Britanii în acest weekend, monopostul Toyota defilând alături de Batmobile.

Întâlnirea "estraterestră", dintre monopostul Toyota şi celebrul vehicul al lui Batman, înseamnă de fapt o campanie de promovare a filmului The Dark Knight, ultimul capitol al longevivei serii. Constructorul nipon a semnat un parteneriat media cu Warner Bros pentru a prefaţa premiera filmului, ce va avea loc pe 25 iulie.

Deşi majoritatea modelelor fantastice care apar pe marele ecran au doar un rol decorativ, nefiiind funcţionale, acest vehicul se poate deplasa fără probleme şi în viaţa reala, fiind alimentat cu benzină fără plumb. Dimensiunile acestuia sunt de 4,5 m lungime, 3 m lăţime şi 1,5 înălţime şi cântăreşte mai bine de 2,5 tone. De asemenea, modelul are 6 roţi, dintre care primele două sunt independente, fiind capabile de viraje foarte strânse conform comunicatului oficial.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.