U.E. îşi bagă coada în F1

Parlamentul European a propus Federaţiei Internaţionale de Automobilism să impună reducerea numărului de cilindrii la patru la propulsoarele folosite în Formula 1.

U.E. îşi bagă coada în F1 U.E. îşi bagă coada în F1
Solicitarea Parlamentului European de reducere a numărului de cilindri în F1 se doreşte a fi o nouă regulă de atenuare a noxelor eliminate în atmosferă. Este bine cunoscut faptul că Formula 1 este epicentrul dezvoltării tehnologice a industriei auto. Prin impunerea acestei noi regului EU doreşte să imprime o nouă direcţie de dezvoltare a industriei de autovehicule, o direcţie care ţine cont de mediul înconjurător.

FIA a pregătit deja "terenul" pentru o tehnologie "curată" prin introducerea sistemelor de recuperare a energiei la frânare, de reducere a cilindreei sau utilizarea bicombustibilor. Dacă cererea Parlamentului European va fi aprobată de către FIA, este foarte probabil să asistăm la reînvierea erei turbo în F1.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.