Un nou sponsor pentru Renault F1: Vodka Flagman

Francezii de la echipa Renault F1 Team sunt foarte mulţumiţi: începând cu Marele Premiu al Japoniei, beneficiază de serviciile unui nou sponsor, venit din Rusia şi care se numeşte Vodka Flagman.

Un nou sponsor pentru Renault F1: Vodka Flagman Un nou sponsor pentru Renault F1: Vodka Flagman

Se pare că pilotul rus Vitaly Petrov, care aleargă pentruRenault F1 Team în Formula 1, este o mică mină de aur pentru echipafrancezilor. Şi asta deoarece, începând cu Marele Premiu alJaponiei, aduce un nou sponsor: Vodka Flagman.

Vorbim despre unul dintre cei mai populari producători de vodcăde pe piaţa rusească, Vodka Flagman luând naştere în 1998, iar înacest moment a ajuns la un număr de peste 3 milioane de sticle devodcă vândute anual în Rusia.

Intrarea producătorului rus în Marele Circ nu înseamnă doarîncercarea de a-şi creşte imaginea, prin asocierea cu o echipă deFormula 1, ci şi dorinţa de a deveni un brand cunoscut pe planeuropean. Ceea ce înseamnă că ruşii vor să-şi promoveze numele şipe piaţa europeană, ba chiar, dacă este posibil, pe ceamondială.

Logo-ul Vodka Flagman va orna atât monopostul Renault R30 (fiindvorba despre accesoriile aerodinamice laterale), cât şicombinezonul pilotului rus Vitaly Petrov. Rămâne de văzut dacăacest lucru îl va ajuta pe Vitaly să obţină rezultate mai bune.