Un nou sponsor pentru Renault F1: Vodka Flagman

Francezii de la echipa Renault F1 Team sunt foarte mulţumiţi: începând cu Marele Premiu al Japoniei, beneficiază de serviciile unui nou sponsor, venit din Rusia şi care se numeşte Vodka Flagman.

Un nou sponsor pentru Renault F1: Vodka Flagman Un nou sponsor pentru Renault F1: Vodka Flagman

Se pare că pilotul rus Vitaly Petrov, care aleargă pentru Renault F1 Team în Formula 1, este o mică mină de aur pentru echipa francezilor. Şi asta deoarece, începând cu Marele Premiu al Japoniei, aduce un nou sponsor: Vodka Flagman.

Vorbim despre unul dintre cei mai populari producători de vodcă de pe piaţa rusească, Vodka Flagman luând naştere în 1998, iar în acest moment a ajuns la un număr de peste 3 milioane de sticle de vodcă vândute anual în Rusia.

Intrarea producătorului rus în Marele Circ nu înseamnă doar încercarea de a-şi creşte imaginea, prin asocierea cu o echipă de Formula 1, ci şi dorinţa de a deveni un brand cunoscut pe plan european. Ceea ce înseamnă că ruşii vor să-şi promoveze numele şi pe piaţa europeană, ba chiar, dacă este posibil, pe cea mondială.

Logo-ul Vodka Flagman va orna atât monopostul Renault R30 (fiind vorba despre accesoriile aerodinamice laterale), cât şi combinezonul pilotului rus Vitaly Petrov. Rămâne de văzut dacă acest lucru îl va ajuta pe Vitaly să obţină rezultate mai bune.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.