VIDEO: Cel mai mic monopost de F1 din Univers

Un grup de cercetători de la Institutul de Tehnologie din Viena au reuşit să creeze cel mai mic monopost din lume, graţie unei tehnologii speciale de printare 3D.

Tehnologia specială de printare a permis grupului de cercetători să creeze un monopost de F1 care are o lungime totală de 285 microni. Această tehnologie necesită o răşină specială care se întăreşte datorită unor raze laser. Sistemul este foarte rapid, în mai puţin de patru minute sunt "depuse" şi "lipite" 100 de straturi de 200 de linii de polimer. Ceea ce este şi mai interesant este rezoluţia foarte mare a "printării".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.