VIDEO: Lewis Hamilton şi Tony Stewart au făcut schimb de maşini

Cu ocazia evenimentului organizat de Mobil 1, pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, şi Tony Stewart, dublu campion în Nascar Sprint Cup Series, au făcut schimb de maşini pe circuitul Watkins Glen International din New York.

VIDEO: Lewis Hamilton şi Tony Stewart au făcut schimb de maşini VIDEO: Lewis Hamilton şi Tony Stewart au făcut schimb de maşini

Lewis Hamilton a urcat în Office Depot Chevrolet Impala Nr. 14, maşina cu care Tony Stewart concurează în Campionatul Nascar Sprint Cup Series, iar acesta, la rândul său, a trecut la volanul monopostului Vodafone McLaren Mercedes MP4-23. Ambele echipe împart acelaşi partener de lubrifianţi, Mobil 1, care a organizat acest eveniment pentru a sublinia faptul ca brandul susţine de peste 30 ani campionii de motorsport şi renumite echipe de curse din întreaga lume.

În galeria multimedia veţi putea vedea pe lângă video-ul oficial de la eveniment şi o comparaţie cu datele tehnice ale bolizilor celor doi piloţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.