VIDEO: Pneurile Pirelli F1 pentru ploaie

În acest weekend se desfăşoară a doua etapă din Campionatul Mondial de Formula 1 pe circuitul Sepang din Malaiezia. Pentru că ploaia poate fi un element decisiv pe acest circuit, Pirelli ne descrie caracteristicile pneurilor de vreme rea.

VIDEO: Pneurile Pirelli F1 pentru ploaie VIDEO: Pneurile Pirelli F1 pentru ploaie

În acest weekend are loc a doua etapă din Campionatul Mondial de Formula 1. După debutul din Australia, Marele Circ călătoreşte în Malaiezia. Circuitul de la Sepang va fi gazda cursei şi aici vremea a jucat mereu un rol important. Pentru a înţelege mai bine rolul anvelopelor de poaie, Pirelli a dat publicităţii următorul clip în care explică diferenţele dintre anvelopele intermediare şi cele de ploaie din Formula 1. Urmăriţi-l mai jos!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.