Fete şi motoare: Leah Petersen, cascador profesionist

Dacă nu cu multe zile în urmă vă prezentam un material în care un adolescent de doar 19 ani este maestru în cascadorii cu motorul, a venit şi rândul doamnelor să iasă la rampă.

Fete şi motoare: Leah Petersen, cascador profesionist Fete şi motoare: Leah Petersen, cascador profesionist

Dacă săptămâna trecută v-am încântat privirile cu cascadoriile reuşite de Denis Grachev, săptămâna aceasta este dedicată doamnelor. Iar reprezentanta sexului frumos care trăieşte periculos este Leah Petersen. După cum ea însăşi mărturiseşte, blonda de origine americană a renunţat la jobul ei în 2010 pentru a se dedica în totalitate cascadoriilor pe motocicletă.

Şi nu vorbim despre o motocicletă oarecare, ci despre un Kawasaki ZX6r model 2004, modificat şi echipat special pentru ce face Leah: cascadorii extrem de spectaculoase, ce aduc un element de noutate prin felul în care sunt abordate şi executate. Nu mai are rost să vă reţinem cu detalii, cel mai bine este să admiraţi cascadoriile talentatei blonde în materialele VIDEO de mai jos. Şi ca bonus, v-am pregătit şi o GALERIE FOTO cu Leah şi motocicleta ei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.