Michael Schumacher pe două roţi!

Michael Schumacher s-a retras din Formula 1, însă nu poate sta departe de circuite: într-o competiţie moto de pe circuitul Pannonaring a reuşit să termine pe locul al treilea.

Michael Schumacher pe două roţi! Michael Schumacher pe două roţi!
Deşi nu vorbim de o cursă de Moto GP, de genul celor în care evoluează Valentino Rossi (care vrea în Formula 1, la Ferrari...), faptul că Michael Scumacher a reuşit să termine pe podium este, într-adevăr, un lucru remarcabil.

Cursa s-a desfăşurat pe circuitul german Pannoniaring, iar Schumi a evoluat pe o Honda Fireblade, acelaşi model pe care îl foloseşte şi campionul categoriei, Martin Bauer. La final, a reuşit să îşi adjudece a treia poziţie a podiumului, în condiţiile în care s-a confruntat cu adversari redutabili. Rămâne de văzut dacă multiplul campion F1 chiar are planuri de a intra în Moto GP la aproape 40 de ani.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.