Moto GP - MP al Cataluniei

Plecat în cursă de pe poziţia 23 a grilei de start, Roby a fost urmărit de ghinion chiar imediat după ce s-a dat startul în cursa Cataluniei.

Moto GP - MP al Cataluniei Moto GP - MP al Cataluniei
Imediat după startul în cursă, motorul lui Robert Mureşan s-a oprit. Din fericire, Roby a reuşit să repornească motorul, dar s-a clasat pe locul 33 după efectuarea primului tur. În ciuda eforturilor depuse de compatriotul nostru, motocicleta sa a atins o viteză de top de doar 220,6 km/h, în condiţiile în care colegul său de echipă a avut o viteză maximă cu 15 km/h mai mare. Arădeanul a reuşit să termine Grand Prix-ul Cataluniei doar pe poziţia 24.

"Iniţial am plecat în cursă, dar după câţiva metrii motorul s-a oprit. Am avut noroc că l-am putut repornit pentru a termina cursa. Se pare că problemele electronice de la Mugello nu au dispărut în totalitate, însă ca să ştim cu certitudine ce s-a întâmplat, trebuie să aşteptăm analiza mecanicilor de uzină Derbi", a declarat Roby, după cursă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.