Moto GP, MP al Chinei - calificări

Timp bun pentru prima evoluţie a lui Robert Mureşan pe circuitul din Shanghai.

Moto GP, MP al Chinei - calificări Moto GP, MP al Chinei - calificări
Prima rundă de calificări în cursa Marelui Premiu al Chinei i-a adus compatriotului nostru doar cel de-al 28-lea timp, cel mai rapid tur al său fiind de 2’16.604. Aflat pentru prima dată pe acest circuit, Roby se află în procesul de acomodare cu suprafaţa de rulare, acesta fiind motivul pentru care nu s-a apropiat de primele 20 de poziţii.

"Îmi este greu încă, pentru că eu nu am experienţa colorlalţi concurenţi de la clasa 125 cmc şi mă acomodez mai greu cu circuitele noi. Shanghai este o pistă destul de dificilă, de aceea sunt mulţumit cu timpul obţinut în prima sesiune de calificări. Nu îmi fac probleme prea mari deoarece ştiu că mâine, dacă nu voi avea probleme tehnice, voi îmbunătăţi foarte mult timpul de azi" a declarat Robert Mureşan.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.