Motocross – Lupeni, Hunedoara

Autor: Victor Gavril 08 aug. 2008 MOTO

campionatul national individual de motocrossŞerpuit printre tot felul de obstacole ridicate de natură, Sosodrom din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara, este un circuit foarte solicitant din punct de vedere tehnic şi fizic. Pe acest circuit s-a desfăşurat cea de a şatea etapă din cadrul Campionatului Individual de Motocross. 

Concurenţii au avut de înfruntat praful care s-a ridicat de pe traseu după doar câteva ture în ciuda eoforturilor depuse de organizatori pentru a avea un circuit fără praf. Din cauza porţiunilor cu multe sărituri concurenţii au mai înfruntat un obstacol: secundele pierdute în aer. 

motocross, Lupeni, HunedoaraÎn aceste condiţii câştigătorii competiţiei la clasa veterani au fost: Florian Pop de pe primul loc (locul 1 şi în clasamentul general) care a concurat cu o Husqvarna TC250, urmat de Alexandru Enceanu şi Daniel Nagy. La clasa 250 cmc pe podiumul au urcat: Adrian Răduţă (locul 1), Mihai Stoichescu şi Ciprian Marianov, al treilea clasat. La 125 cmc au terminat competiţia pe primele 3 locuri: Julian Răduţă, Istvan Balasz şi George Cabral.

La clasa amatori locul 1 a fost ocupat de ungurul Bila Jakab, urmat de Andrei Nagy şi Ianos Kadar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide