Motocross - Zărneşti

Etapa de motocross de la Zărneşti a adunat concurenţi din întreaga Europă. Lupta pentru primele poziţii a fost dublă, contând atât în clasamentul intern cât şi în cel European, conform regulamentului.

Motocross - Zărneşti Motocross - Zărneşti

În perioada 19 - 20 iulie a avut loc cea de a şasea etapă a Campionatului Naţional Individual de motocross. Etapa a contat şi în clasamentul Campionatului Est-European de motocross, în acestă competiţie fiind a treia din acest an. Competiţia s-a desfăşurat pe traseul Berghina din localitatea Zărneşti, judeţul Braşov.

Au luat startul împreună 2 clase, cea de veterani (9 concurenţi) şi Open B adunând la un loc 42 de sportivi europeni. Clasa de veterani a fost câştigată de Florian Pop care a concurat pe o motocicletă Husqvarna. A fost urmat pe locurile 2 si 3 de Alexandru Enceanu şi Daniel Nagy.

La clasa Open B care a contat pentru Campionatul Est-European MX s-a clasat pe primul loc Kadir Masar din Bulgaria, concurând pe un Kawasaki. Locurile 2 si 3 au fost câştigate de Cătălin Nedelcu respectiv de un alt bulgar,  Anton Naidenov.

Clasa de 125 cmc a aliniat la start concurenţi atât din ţara noastră cât si din ţări precum Austria, Bulgaria, Germania şi Moldova. Primul loc a fost câştigat de Mihai Cociu, unul dintre cei doi fraţi moldoveni care s-au întrecut în competiţie, aceştia fiind şi singurii moldoveni clasaţi pe podium. Celălalt moldovean, Nikolay Cociu, a câştigat competiţia Open A.

Singurul francez care s-a clasat pe un podium în această competiţie a fost Andre Gregoire, ocupantul locului 3 la clasa de 85 cmc. Câştigător al clasei a fost bulgarul Yanco Tashev, urmat pe locul secund de George Cabal din România.

La clasa de 65 cmc podiumul a fost în întregime bulgăresc, românii fiind depăşiţi nu doar în rezultate ci şi numeric. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.