MotoGP 2012 Sachsenring: Dani Pedrosa obţine prima victorie din acest an

După o cursă nebună şi un duel încredibil cu Stoner, Dani Pedrosa a terminat etapa MotoGP din Germania pe primul loc şi devine al doilea pilot în clasamentul general.

MotoGP 2012 Sachsenring: Dani Pedrosa obţine prima victorie din acest an MotoGP 2012 Sachsenring: Dani Pedrosa obţine prima victorie din acest an

Cursa de pe circuitul de la Sachsenring îi avea în prim plan pe Casey Stoner, Ben Spies şi pe Dani Pedrosa, care plecau de pe prima poziţie a grilei de start. Spaniolul de la Repsol Honda a avut un start foarte bun şi a preluat conducerea cursei, urmat de coechipierul sau şi de pilotul Yamaha, Ben Spies.

De aici, întreaga cursă a fost cu şi despre Stoner şi Pedrosa. Aceştia s-au desprins de ceilalţi piloţi şi purtau o bătălie a lor. Cu doar un tur înainte de final, Stoner a căzut şi a abandonat, lăsându-i cale liberă coechipierului său spre prima victorie din acest sezon. Pe locul doi a încheiat Jorge Lorenzo, care este în continuare liderul clasamentului general, urmat de Andrea Dovizioso, Ben Spies şi Stefan Bradl pe cinci. Valentino Rossi a încheiat etapa din Germania pe locul şase, cel mai bun rezultat al italianului pe o pistă uscată din acest sezon.

Top 10 este completat de Alvaro Bautustia, Carl Crutchlow, Hector Barbera şi Nicky Hayden. Următoarea etapă din MotoGP va avea loc pe data de 15 iulie pe circuitul de la Mugello.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.