MotoGP 2012 Sachsenring: Dani Pedrosa obţine prima victorie din acest an

Autor: Laurenţiu Florescu 08 iul. 2012 MOTO

Cursa de pe circuitul de la Sachsenring îi avea în prim plan pe Casey Stoner, Ben Spies şi pe Dani Pedrosa, care plecau de pe prima poziţie a grilei de start. Spaniolul de la Repsol Honda a avut un start foarte bun şi a preluat conducerea cursei, urmat de coechipierul sau şi de pilotul Yamaha, Ben Spies.

Jorge Lorenzo

De aici, întreaga cursă a fost cu şi despre Stoner şi Pedrosa. Aceştia s-au desprins de ceilalţi piloţi şi purtau o bătălie a lor. Cu doar un tur înainte de final, Stoner a căzut şi a abandonat, lăsându-i cale liberă coechipierului său spre prima victorie din acest sezon. Pe locul doi a încheiat Jorge Lorenzo, care este în continuare liderul clasamentului general, urmat de Andrea Dovizioso, Ben Spies şi Stefan Bradl pe cinci. Valentino Rossi a încheiat etapa din Germania pe locul şase, cel mai bun rezultat al italianului pe o pistă uscată din acest sezon.

Top 10 este completat de Alvaro Bautustia, Carl Crutchlow, Hector Barbera şi Nicky Hayden. Următoarea etapă din MotoGP va avea loc pe data de 15 iulie pe circuitul de la Mugello.

Valentino Rossi

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide