Poliţia a pornit girofarele pe loc când l-a văzut cum mergea pe motocicletă [VIDEO]

Viralul săptămânii...

Poliţia a pornit girofarele pe loc când l-a văzut cum mergea pe motocicletă [VIDEO] Poliţia a pornit girofarele pe loc când l-a văzut cum mergea pe motocicletă [VIDEO]

Dailystar.co.uk a publicat viralul săptămânii în materie de ”costumaţii” neobişnuite pentru motociclişti.

Clipul video ne arată o maşină de poliţie care a pornit în urmărirea unui motociclist care nu avea pe el decât casca de protecţie şi nişte adidaşi.

Polţiştii se aflau în patrulare într-un sens giratoriu, când au remarcat că un bărbat care conducea o motocicletă nu purta nimic pe el.

Potrivit poliţiştilor, ei au încercat să-l oprească, dar motociclistul a accelerat reuşind să prelungească pentru un moment urmărirea.

Bărbatul gol a fost prins abia după ce a pierdut controlul motocicletei şi a căzut, dar chiar şi atunci el a încercat să fugă de acolo pe propriile-i picioare.

Când a fost în sfârşit arestat, s-a descoperit că motociclistul avea permisul de conducere suspendat, aşa că acum acesta riscă închisoarea.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.