Prima cursă de motociclete electrice - Isle of Man TT 2009

Prima cursă pentru motociclete electrice a avut loc în luna iunie din 2009, într-un loc celebru printre motocicliştii amatori de viteză şi motorsport: Isle of Man TT. Iată cum sună viitorul motorsportului electric!

Acum, când maşinile electrice preiau încet controlul domeniului auto, ba chiar şi moto, iar în Formula 1 se discută intens despre curse cu monoposturi propulsate strict electric, parcă nu mai sunt atât de mulţi detractori care să arunce cu pietre în motoarele electrice.

Istoria motorsportului electric în domeniul moto a început să se scrie cu adevărat în 2009, în celebra competiţie Isle of Man TT (Touring Trophy), când la start au fost aliniate motociclete de curse cu propulsie strict electrică. O mare curiozitate pentru unii, în timp ce pentru mulţi alţii era doar o blasfemie.

Cum s-au comportat motoarele şi ce păreri au avut piloţii, vedeţi în imaginile următoare:

Prima cursa de motociclete electrice - Isle of Man TT 2009 de pe tare.ro

Trailerul filmului CHARGER, dedicat primei curse cu motociclete electrice de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.