Prima femeie care câştigă o etapă de Moto3

Maria Herrera este prima femeie care urcă pe cea mai inaltă treaptă a podiumului, câştigând o etapă de Moto3 la Motorland Aragon din cadrul CEV (Espana de Velocidad Championship).

Prima femeie care câştigă o etapă de Moto3 Prima femeie care câştigă o etapă de Moto3

În vârstă de numai 16 ani, originară din Toledo, concurenta a dominat cursa lăsându-i pe bărbaţi să se lupte în spatele ei pentru celelalte locuri rămase libere pe podium. Opt mii de fani au asistat la această victorie istorică. Alături de ea pe podium au stat Jorge Navarro şi Alejandro Medina, aceştia ocupând locurile II şi III după o luptă strânsă, incercând să prindă eventualul câştigător.

Maria Herrera concurează pentru Junior Team Estrella Galicia şi anterior a terminat a unsprezecea şi a treisprezecea în cursele catalane. În prezent ocupă locul trei în campionatul CEV.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.