RED BULL ROMANIACS

Cea de-a cincea ediţie a Raliului Red Bull Romaniacs (Hard Enduro) este gata de start şi se anunţă foarte spectaculoasă strângând la start 230 de concurenţi însetaţi de adrenalină şi dornici de victorie

RED BULL ROMANIACS RED BULL ROMANIACS

Cei 230 de concurenţi curajoşi din 25 ţări, împărţiţi în cinci categorii diferite, se vor alinia la start pe 13 septembrie 2008. Traseele dificile din jurul Capitalei Culturale Europene 2007, oraşul Sibiu, vor pune din nou la încercare participanţii.

Câştigătorul ediţiei din 2006, francezul Michel GAU (KTM, născut la 25 decembrie, 1975) este considerat marele favorit. După ce a fost nevoit să abandoneze lupta pentru victorie de anul trecut în urma unei accidentări, anul acesta ne aşteptăm la o revenire în forţă. Gau este rapid, eficient, în bună formă şi cunoaşte deja ţara destul de bine, cât şi cursa. Cunoscătorii îl consideră pe britanicul Paul BOLTON (Honda, născut la 27 februarie 1980) ca fiind probabil cel mai puternic concurent al său. “Boltz” aşa cum i se spune, a făcut deja o impresie foarte bună anul trecut, dar a fost nevoit, de asemenea, să abandoneze datorită unei accidentări.

„Creierul” Raliului Red Bull Romaniacs, Martin Freinademetz va avea grijă de aceasta punând la dispoziţie o pistă de întreceri nemiloasă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.