RED BULL ROMANIACS

Autor: Cosmin Iordache 19 aug. 2008 MOTO

Cei 230 de concurenţi curajoşi din 25 ţări, împărţiţi în cinci categorii diferite, se vor alinia la start pe 13 septembrie 2008. Traseele dificile din jurul Capitalei Culturale Europene 2007, oraşul Sibiu, vor pune din nou la încercare participanţii.

Câştigătorul ediţiei din 2006, francezul Michel GAU (KTM, născut la 25 decembrie, 1975) este considerat marele favorit. După ce a fost nevoit să abandoneze lupta pentru victorie de anul trecut în urma unei accidentări, anul acesta ne aşteptăm la o revenire în forţă. Gau este rapid, eficient, în bună formă şi cunoaşte deja ţara destul de bine, cât şi cursa. Cunoscătorii îl consideră pe britanicul Paul BOLTON (Honda, născut la 27 februarie 1980) ca fiind probabil cel mai puternic concurent al său. “Boltz” aşa cum i se spune, a făcut deja o impresie foarte bună anul trecut, dar a fost nevoit, de asemenea, să abandoneze datorită unei accidentări.

„Creierul” Raliului Red Bull Romaniacs, Martin Freinademetz va avea grijă de aceasta punând la dispoziţie o pistă de întreceri nemiloasă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide