Red Bull Romaniacs - video prolog

Cyril Despres, de două ori câştigător al Raliului Dakar, a început în forţă Red Bull Romaniacs 2007. Francezul s-a impus în prologul competiţiei, podiumul clasei PRO fiind completat de britanicul Paul Bolton şi de olandezul Frans Verhoeven.

Spectacol total, în faţă a peste 9.500 de spectatori, în deschiderea ediţiei a patra a Red Bull Romaniacs. Cei 135 de piloţi, înscrişi la trei clase (Profesionişti, Experţi şi Hobby), au avut de trecut peste un traseu teribil, construit pe Bulevardul Corneliu Coposu, în centrul oraşului Sibiu, de catre Martin Freinademetz, austriacul care anul acesta a participat la Raliul Dakar cu licenţa eliberată de FRM.

Cyril Despres, de două ori câştigător la Red Bull Romaniacs, a făcut spectacol în prolog fiind cel mai rapid pilot de la clasa Profesionişti. Prima surpriză a venit din partea lui Paul Bolton. Britanicul a vrut să concureze iniţial la clasa Hobby, dar până la urmă a decis să se înscrie la clasa Profesionişti.

Câteva declaraţii de la ocupanţii primelor trei locuri după prolog:

Cyril Despres (Franta) – locul 1
“Prologul a fost un sprint scurt. Luni este o altă zi şi un alt fel de cursă. Am avut o zi foarte bună, dar obiectivul meu este sa fiu primul şi după următoarele patru zile. Nu va fi uşor, mai ales dacă o să plouă”.

Paul Bolton (Marea Britanie) – locul 2
“Am rămas fără cuvinte. A fost o cursă fantastică, mai ales duelul cu Cyril Despres. Pentru mine greul însă abia acum incepe. Nu am mai concurat niciodata bazându-mă doar pe GPS şi sper să mă descurc în următoarele 4 zile.”

Frans Verhoeven (Olanda) – locul 3
“Am avut un start perfect şi am terminat pe trei această cursă scurtă, dar foarte dificilă. Sunt pentru prima oară în România şi aş vrea să termin Red Bull Romaniacs pe o poziţie cât mai bună.”Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.