RED BULL ROMANIACS - ziua 1

Cyril Despres, de două ori câştigător al Raliului Dakar, Michel Gau, câştigătorul Red Bull Romaniacs 2006, Alex Antor, Gerhard Forster şi Paul Bolton, britanicul care s-a clasat pe locul secund în Prolog, s-au luptat pentru un loc pe podium în prima zi a celui mai dur concurs de enduro din lume.

Prima etapă a celui mai dur concurs de enduro din lume a măsurat, pentru concurenţii de la categoria Profesionişti, 192 de km. În prima parte a zilei, cinci piloţi s-au luptat pentru un loc pe podium şi toţi au avut ceva în comun: fiecare s-a rătăcit măcar o dată. Paul Bolton, surpriza din Prolog, a fost primul care a ieşit din această luptă după un accident care s-a soldat cu o coasta ruptă. „Am ales aceeaşi trasă ca şi Cyril Despres pe pasajul respectiv. El a trecut, iar eu am căzut. Iniţial nu mi s-a părut ceva foarte grav, dar după controlul medical s-a constatat că am o coastă ruptă. Nu ştiu dacă voi putea lua startul mâine”, a spus britanicul, la finalul unei zile teribile.

Michel Gau a avut un parcurs excelent şi a reuşit să ajungă primul la sosire. „Au fost multe momente dificile pe parcursul zilei dar, până la urmă, important este ca am ajuns primul. Mai sunt trei zile şi lupta va fi cel puţin la fel de strânsă”, a spus francezul, imediat după sosire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.