Red Bull X-Fighters World Tour 2010 - Marele Sfinx, Egipt

Cei mai buni sportivi de FMX din lume sunt gata să-şi tureze motoarele într-o locaţie nouă, în campionatul Red Bull X-Fighters World Tour. Vestitele piramide şi Marele Sfinx din Ghiza vor fi gazdele celei de-a doua etape a Red Bull X-Fighters, pe 14 Mai.

Red Bull X-Fighters World Tour 2010 - Marele Sfinx, Egipt Red Bull X-Fighters World Tour 2010 - Marele Sfinx, Egipt

După ce a suferit o accidentare în pre-sezon într-o sesiune de antrenament în California, campionul din 2008, Mat Rebeaud nu a reuşit să se refacă în totalitate pentru a reveni în competiţie, acesta fiind înlocuit de cehul Petr Pilat. Alături de acesta, îi vom vedea pe Nate Adams (SUA), Robbie Maddison (AUS), Eigo Sato (JPN), Levi Sherwood (NZL) şi Andrè Villa (NOR).


După victoria obtinuţă în Mexico City, norvegianul revine pentru a-şi menţine poziţia de lider. Unul dintre favoriţi, Dany Torres, din pacăte nu va evolua în Egipt, şi acesta fiind accidentat. Evenimentul de la Ghiza va avea un nou format competiţional în semifinală şi finală concurenţii se provoacă unii pe alţii, în care fiecare este obligat să facă cel puţin acelaşi trick. Cel care are cel mai mic punctaj este şi cel care stabileşte primul trick, rivalul său având 10 secunde pentru a "răăspunde" cu propriul trick. Acest sistem continuă pentru ambii concurenţi până când realizează opt sărituri în semifinală şi zece în finală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.