Spectacol în etapa de endurocross de la Ciolpani

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la inaugurarea circuitului de la Ciolpani, cluburile Dual Racing Team şi Top Cross TCS au organizat şi etapa a treia din Campionatul de Endurocross. La startul acestei etape au fost 56 de piloţi la clasele A, B, C, veterani, ATV şi Quad.

Spectacol în etapa de endurocross de la Ciolpani Spectacol în etapa de endurocross de la Ciolpani

Etapa a treia a Campionatul National de Motocross, programată pe circuitul de la Ciolpani, s-a desfăşurat în acelaăi weekend în care cluburile Top Cross TCS şi Dual Racing au aniversat zece ani de la inaugurarea circuitului de motocross. Programată sâmbătă, 14 mai, etapa de endurocross a fost un test dificil pentru toţi sportivii prezenţi la start. "A plouat foarte mult în ultimele zile şi traseul a fost mai dificil din această cauză. Din fericire, sâmbătă a fost o vreme superbă şi traseul s-a mai uscat. Sunt sigur însă că toţi cei care au luat startul au fost încântaţi de această etapă", a spus Ciprian Popescu, reprezentantul clubului Dual Racing Team. Traseul, lung de 7 kilometri, a fost un mix între motocross şi enduro. "Traseul a fost unul foarte complex, format din circuitul de motocross care este foarte tehnic, o secţiune de piatră şi nisip prin balastieră şi o secţiune pe o suprafaţă mai tare pe traseul de raliu. Sunt sigur că a fost o provocare pentru toţi piloţii înscrişi", a mai spus Ciprian Popescu. La startul acestei etape s-au aliniat 56 sportivi înscrişi la clasele A, B, C, Veterani, ATV şi Quad.

După o cursă extrem de spectaculoasă, la clasa A s-a impus Adrian Raduţă, podium fiind completat de Julian Raduţă şi Ionut Cojanu. "Sunt fericit că am reuşit să câştig această cursă, mai ales că în acest weekend sărbătorim 10 ani de la inaugurarea circuitului. Nici nu-mi vine să cred că am realizat atât de multe în cei 10 ani. De-a lungul timpului, am organizat etape din Campionatul Mondial de Motocross, din Campionatul European şi, desigur, din competiţia internă. Este clar că nu ne vom opri aici şi că vom încerca să aducem, în fiecare an, cei mai buni piloţi aici la Ciolpani", a spus Adrian Raduţă, reprezentantul clubului Top Cross TCS. Piloţii de la clasa A au mers 2 ore plus un tur, cei de la clasa B şi Veterani o ora şi jumătate, plus un tur, la clasa C o oră plus un tur, iar la Quat şi ATV câte 45 de minute plus un tur. Pe podium, în etapa a treia a Campionatului Naţional de Endurocroos, au mai urcat, la clasa B, Bogdan Butiu, Virgil Corbea şi Lucian Neaga, la clasa C, Adrian Jani Mihu, Arpad Maxim şi Ioan Malusel, la clasa Veterani, Ciprian Popescu, Daniel Naghi, la clasa ATV, Sever Chiujdea, Marc Mohora, Alexandru Gliga, iar la clasa Quad, Sebastian Bodea, Tihomir Avram şi Cosmin Sorban.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.