Sport pe doua roţi în weekend

Circuitul de la Ciolpani găzduieşte, sâmbătă 8 mai, etapa a 3-a din Campionatul Naţional de Endurocross. Startul în prima cursă este programat la ora 12:00.

Sport pe doua roţi în weekend Sport pe doua roţi în weekend

La doar o săptămână după desfăşurarea etapei din Campionatul Est-European de Motocross şi din Campionatul Naţional de Motocross, pe circuitul de la Ciolpani se vor tura din nou motoarele. Sâmbătă, 8 mai, aproape 100 de piloţi vor lua startul în etapa a treia din Campionatul Naţional de Endurocross. "Cursele de endurocross sunt o combinaţie între motocross şi enduro, iar aici la Ciolpani avem condiţii ideale pentru organizarea unei astfel de competiţii. Sunt sigur că toţi piloţii vor fi încântaţi de traseul propus chiar dacă gradul de dificultate este puţin mai ridicat", a spus Adrian Răduţă, reprezentatul clubului Top Cross TCS, unul dintre organizatorii acestei etape.

Traseul, cu o lungime totală de 6,5 kilometri, este compus din circuitul de motocross şi o zona de enduro creată de-a lungul râului Ialomiţa. "Am muncit mult la unele secţiuni şi sunt sigur că nivelul de spectacol va fi unul foarte ridicat. Sper ca la această competiţie să vină cât mai mulţi spectatori pentru că vom avea parte, cu siguranţă, de curse extrem de spectaculoase la fiecare categorie", a spus Ciprian Popescu, reprezentantul clubului Dual Racing, co-organizator al acestui eveniment.

Primele antrenamente sunt programate la ora 10:30 pe circuitul de motocross, iar startul oficial se va da la ora 12:00. Piloţii sunt împarţiţi în trei categorii - A, B şi C, iar cursele vor dura două ore plus un tur la categoria A, o oră şi jumătate plus un tur la categoria B şi o oră la categoria C.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.