10 momente de zbor Citroën

Citroën priveşte, de obicei, de la înălţime restul plutonului în WRC, am putea spune la modul figurat, dar există şi momente când bolizii francezi s-au înălţat la propriu spre cer.

10 momente de zbor Citroën 10 momente de zbor Citroën

Citroën sărbătoreşte 6 ani de rezultate de top în WRC. Pentru a marca acest moment, francezii ne arată, la propriu, 10 cele mai înălţătoare momente Citroën în Campionatul Mondial. Pozele sunt realizate în Noua Zeelandă, Suedia, Italia şi Norvegia, adică pe probele cele mai bogate în astfel de momente. Cea mai spectaculoasă este însă ultima imagine în care Sebatien Loeb a avut un salt record de 85m în Raliul Turciei, desfăşurat în Aprilie în acest an.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.