Intră în Raliul ProMotor şi poţi ajunge la volanul maşinii BCR Leasing Rally Team!

Participă acum în concursul de pe facebook şi poţi câştiga premii de pilot de raliu, precum şi marele premiu: un tur demonstrativ alături de campionul Vali Porcişteanu la volanul maşinii de curse BCR Leasing! Fii fan şi răspunde la quizurile ProMotor pe facebook!

Intră în Raliul ProMotor şi poţi ajunge la volanul maşinii BCR Leasing Rally Team! Intră în Raliul ProMotor şi poţi ajunge la volanul maşinii BCR Leasing Rally Team!

Vrei să ştii ce senzaţii trăiesc piloţii din raliuri la volanul maşinilor de curse? Ei bine, ai ocazia să afli acest lucru, dacă intri acum în concursul "Raliul ProMotor", organizat pe facebook de ProMotor şi echipa BCR Leasing Rally Team.

INTRĂ AICI ÎN CONCURSUL "RALIUL PROMOTOR" PE FACEBOOK!

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la quizz-urile cu întrebări despre Raliul României şi echipa BCR Leasing pentru a acumula şanse la tragerile la sorţi.

În cadrul fiecărei din cele 6 etape intermediare ai şansa să câştigi echipamente de pilot, iar la marea extragere de la final poţi deveni fericitul câştigător al marelui premiu: un weekend la Iaşi, în ultima etapă a CNR şi un tur demonstrativ alături de campionul Vali Porcişteanu, la volanul maşinii de curse BCR Leasing.

Aşadar, nu mai aştepta: intră acum pe facebook şi participă la concursul "Raliul ProMotor"!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.