(P) Componenţa reală a BCR Leasing Rally Team este alta!

Autor: Dan Vache 01 aug. 2012 BCR Leasing Rally

Iar de detalii se ocupă oamenii. Pe unii îi cunoşti foarte bine, sunt membrii echipajelor care aleargă la fiecare etapă şi acumulează puncte importante pentru echipa care este, încă de la începutul campionatului, lider în clasamentul echipelor şi din care cu mândrie faci parte. Alţii îţi sunt la fel de apropiaţi, tehnicienii fiind întotdeauna cei care asigură o maşină impecabilă la start şi nu doar rezolvă orice problemă, ci o fac într-un timp care până şi celor din breaslă li se pare imposibil. Pe alţii îi vezi între două probe speciale, în parcul de service, iar unii dintre ei reprezintă chiar mărcile partenere, ale căror nume apar pe maşinile de concurs şi al căror renume vorbeşte de la sine. Fiecare dintre aceşti oameni dau măsura succesului de care BCR Leasing Rally Team se bucură încă de la debutul său în Campionatul Naţional de Raliuri 2012.

Sportivi performanţi

Echipajele BCR Leasing Rally Team ocupă locuri excelente în Campionatul Naţional de Raliuri, în ierarhiile tuturor claselor la care concurează.

Campionul naţional absolut din sezonul trecut, Valentin Porcişteanu şi copilotul său, Dan Dobre, conduc clasamentul general după cinci etape, fiind pe primul loc la clasa 2. Cel mai recent palmares al lor include locul al treilea în clasamentul general FIA, la Sibiu Rally Romania, prima etapă a Intercontinental Rally Challenge desfăşurată în România, poziţia a treia în IRC Production Cup şi locul al şaptelea în clasamentul IRC Open.

Edwin Keleti şi Botond Csomortani ocupă locul întâi la clasa 3 în CNR. Cel mai bun rezultat din carieră la Sibiu Rally Romania 2012, unde au fost echipajul românesc cel mai bine clasat într-o etapă de IRC – locul al doilea pe podiumul competiţiei de la Sibiu, locul cinci în clasamentul IRC Open şi poziţia secundă în IRC Production Cup – i-a propulsat pe locul al cincilea în clasamentul general după cinci etape.

Alex Filip şi Bogdan Iancu sunt liderii clasei 5. Prima poziţia la Două Roţi Motrice după cinci etape şi locul al treilea în IRC 2WD sunt cele mai recente performanţe ale echipajului care a concurat pe maşina care a promovat oficial prima etapă de IRC desfăşurată în România.

Bogdan Năstase şi Alexandru Popidan, campionii Cupei Dacia Logan din sezonul trecut, ocupă locul al patrulea la clasa 9 în acest moment.

Tehnicieni profesionişti

Colina Motors a format o echipă, concentrându-şi toate atuurile şi stabilind pentru noul său proiect, BCR Leasing Rally Team, obiective îndrăzneţe. Profesionişti cu experienţă coordonează fiecare componentă şi asigură cea mai bună strategie la fiecare etapă, pentru a face posibile rezultate remarcabile. Prin divizia sa de Motorsport, Colina Motors asigură un start reuşit echipajelor, precum şi funcţionarea autovehiculelor, la cei mai înalţi parametri, pe tot parcursul competiţiilor. Mecanicii de elită au întotdeauna răbdarea şi pasiunea de a găsi de fiecare dată cea mai bună setare a maşinilor, ştiu să asculte cerinţele piloţilor, pentru a le implementa maşinilor de competiţie, iar profesionalismul este principala componentă care uneşte cele trei etape recurente ale vieţii lor: înainte de cursă, la cursă şi după cursă.

Parteneri de succes

Colina Motors a mizat pe strategie, performanţă şi parteneri puternici. BCR Leasing, partenerul principal, a fost încrezătoare încă de la început în echipa al cărei nume l-a dat, ştiind că este alcătuită din piloţi şi copiloţi cu experienţă. Nume cu rezonanţă s-au alăturat BCR Leasing Rally Team la startul în CNR 2012 şi i-au devenit cei mai devotaţi suporteri, cu fiecare kilometru parcurs de echipajele care obţin la fiecare etapă rezultate remarcabile: Pirelli Tyre, Mobil 1 prin Star Lubricants, Orange, Renault, Michelin, Computerland, Hotel Hilton Sibiu, HD Video, LifeCare, Vallino, Radio Zu, GSP TV.

Da, componenţa reală a BCR Leasing Rally Team este alta! Deşi în maşini urcă la fiecare etapă numai câte doi oameni, pe podium vibrăm de fiecare dată toţi: sportivi performanţi, tehnicieni profesionişti, parteneri de succes!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide