BMW 1-Series Monster-Truck

Chiar dacă ne aşteptam la un X3 sau un X5, o echipă franceză a preferat soluţia modificării unui Seria 1 pentru participarea la celebrul raliu.

BMW 1-Series Monster-Truck BMW 1-Series Monster-Truck

În ciuda faptului că BMW nici măcar nu s-a gândit să adauge un SUV X1 la gama sa, iată că un francez pe nume Pascal Boutet a luat un hatch Seria 1 şi l-a modificat într-o maşină cu transmisie integrală ce va participa la raliul Paris-Dakar. Denumit Trio, vehicului nu are mai nimic în comun cu maşina compactă a constructorului german, asemănările limitându-se la design. Măsurând 4,2 m şi cântărind puţin peste 1900 kg, Trio este motorizat de un 3.0 turbo diesel cu 6 cilindri în linie ce dezvoltă 265 CP. Datele privind acceleraţia nu sunt cunoscute, însă viteza maximă este de 185 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.