Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008

Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 se apropie de sfârşit, Raliul Iaşi 600 Prista Oil fiind ultima etapă din această ediţie. Promotor.ro va fi prezent acolo şi va lua pulsul la tot ce înseamnă weekend automobilistic în raliuri.

Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008

Lupta pentu titlu în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 este deja tranşată, dar miza apasă pe umerii celor angrenaţi pentru titlul de vicecampion, lupta fiind deschisă pentru restul treptelor podiumului.

Promotor.ro va fi acolo pentru a vedea ce înseamnă să fii pilot de raliu. Vom urmări îndeaproape desfăşurarea de forţe, vom intra în lumea piloţilor şi vom lua loc chiar pe poziţia de copilot pentru a simţi ce înseamnă viteza pe macadam. Într-un cuvânt vom avea parte de o experienţă de raliuri completă.

 

  • Raliuri
    Raliul Iasi 600 Prista Oil

    Cel mai spectaculos macadam al Campionatului Naţional de Raliuri, Raliul Iaşului, a oferit mult spectacol şi încă un finlandez zburător care se impune într-o etapă românească. [...]

  • Raliuri
    Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 - ultima etapă

    În perioada 24-26 octombrie se va desfăşura a opta etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2008, Raliul Iaşi 600 Prista Oil. Etapa se anunţă disputată locurile doi şi trei fiind încă în joc. [...]

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.