Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 – Prima etapă

Autor: Cosmin Iordache 10 mart. 2008 Raliuri
Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 – Prima etapă

Aproximativ 70 de echipaje au luat startul în prima etapă a campionatului intern, făcând un spectacol de excepţie şi strângând un număr impresionant de spectatori şi fani ai motorsportului profesionist. Întoarcerea lui Titi Aur în campionatul intern de raliuri i-a adus acestuia şi primul succes. Super Speciala a fost câştigată fără probleme de Titi Aur, care s-a clasat pe prima poziţie după un parcurs impecabil, de mare virtuozitate şi profesionalism.

Deschis şi piloţilor străini nerezidenţi, posesori ai unei licenţe internaţionale FIA, acest sezon competiţional a aliniat la start două echipaje de talie europeană, un echipaj finlandez şi unul maghiar. Alături de acestea, o prezenţă notabilă a fost cea a echipajului Claudiu David – Mihaela Beldie, echipaj românesc cu performanţă de WRC. Întrecerea a fost astfel una mai mult decât strânsă (diferenţa dintre primele două echipaje fiind de 0.3 secunde) şi anunţă un sezon competiţional extrem de disputat pentru favoriţii de până acum ai campionatului intern de automobilism sportiv.

Ultima probă specială a fost condusă detaşat de J. Miettinen, urmat de Claudiu David (+2,6) şi Dan Gârtofan (+6,3), acesta fiind şi podiumul clasamentului general FIA al primei etape din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide