Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008

Federaţia Română de Automobilism Sportiv a programat în perioada 3-6 iulie 2008, , Cupa Reşiţa - care a contat ca etapele a VII-a şi a VIII-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008.

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008 Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008

Laurentiu MoldovanEtapa a VIII-a, care a început duminică, a fost marcată de două evenimente dintre care unul tragic, în care a fost implicat renumitul pilot clujean, Laurenţiu Moldovan. În timpul manşei a II-a de antrenamente cronometrate, la ieşirea dintr-un viraj, pe linie dreaptă Laurenţiu Moldovan a pierdut controlul asupra automobilului lovindu-se violent de doi dintre copacii de pe marginea traseului de concurs. Din această coliziune a rezultat rănirea gravă a pilotulului şi distrugerea automobilului de concurs. Cu toate încercările medicilor, L. Moldovan a încetat din viaţă la câteva ore de la accident.

La aflarea tristei veşti, a încetării din viaţă a lui Laurenţiu, atât conducerea federaţiei şi organizatorul competiţiei, cât şi sportivii participanţi la această etapă au hotărât oprirea cursei, anularea rezultatelor înregistrate şi nici nu a mai fost organizată festivitate de premiere. În această situaţie nu se mai acordă puncte sportivilor clasaţi în etapa a VIII-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008.

Etapa a VII-a s-a desfăşurat fără probleme deosebite, câştigător fiind Lucien Hora-UCM Reşiţa, urmat de Daniel Onoriu-CS Midnight Racer Bucureşti şi Hainz Gollner-CS DTM Braşov.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.