Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008

Autor: Dan Vache 08 iul. 2008 Raliuri

Laurentiu MoldovanEtapa a VIII-a, care a început duminică, a fost marcată de două evenimente dintre care unul tragic, în care a fost implicat renumitul pilot clujean, Laurenţiu Moldovan. În timpul manşei a II-a de antrenamente cronometrate, la ieşirea dintr-un viraj, pe linie dreaptă Laurenţiu Moldovan a pierdut controlul asupra automobilului lovindu-se violent de doi dintre copacii de pe marginea traseului de concurs. Din această coliziune a rezultat rănirea gravă a pilotulului şi distrugerea automobilului de concurs. Cu toate încercările medicilor, L. Moldovan a încetat din viaţă la câteva ore de la accident.

La aflarea tristei veşti, a încetării din viaţă a lui Laurenţiu, atât conducerea federaţiei şi organizatorul competiţiei, cât şi sportivii participanţi la această etapă au hotărât oprirea cursei, anularea rezultatelor înregistrate şi nici nu a mai fost organizată festivitate de premiere. În această situaţie nu se mai acordă puncte sportivilor clasaţi în etapa a VIII-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2008.

Etapa a VII-a s-a desfăşurat fără probleme deosebite, câştigător fiind Lucien Hora-UCM Reşiţa, urmat de Daniel Onoriu-CS Midnight Racer Bucureşti şi Hainz Gollner-CS DTM Braşov.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide