Clasament CNR Dunlop

În urma actualizării clasamentului general al CNR, după primele 5 etape cuplul finlandez de piloţi ramane pe primul loc. Claudiu David/Mihaela Beldie, ocupanţii poziţiei a doua de la Sibiu, se află pe locul 5 in clasamentul general.

Clasament CNR Dunlop Clasament CNR Dunlop

Cuplul finalndez de piloţi, Miettinen Jarkko - Lukka Mikko, care a câştigat anul acesta Raliul Sibiului Pirelli, se menţin pe prima poziţie si în clasamentul general al CNR Dunlop (Campionatul Naţional de Raliuri). Claudiu David care a făcut senzaţie la Sibiu alături de coechipiera sa, Mihaela Beldie, se află pe poziţia 5.

Cea de a doua poziţie este ocupată de Dan  Gârtofan şi Adrian Berghea. Pe locul 3 şi-au consolidat poziţia cuplul maghiar de piloţi, Szabo Gergo - Kohler Zoltan, care in etapa de la Sibiu au terminat tot pe locul 3.

Raliul Sibiului Pirelli 2008 a adus la linia de start 45 de echipaje însă dificultatea traseului a făcut ca doar 21 sa treaca linia de sosire.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.