Claudiu David se retrage din CNR

După victoria din Raliul Clujului, Claudiu David şi Mihaela Beldie sunt nevoiţi să se retragă din Campionatul de Raliuri al României din lipsa susţinerii financiare.

Claudiu David se retrage din CNR Claudiu David se retrage din CNR

Claudiu David şi Mihaela Beldie au adunat 14 puncte în primele 4 etape din acest sezon în CNR al României şi obiectivul lor era să câştige titlul în 2008. Dupa victoria din Raliul Clujului lucrurile se derulau conform planului, dar, cu patru etape înainte de finalul sezonului, echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie este nevoit să se retragă din CNR.

Claudiu David câştigă Raliul Clujului„Am început sezonul fără a avea tot bugetul sperând ca pe parcurs lucrurile să se reglementeze. Am terminat pe locul doi la Braşov, apoi au urmat două abandonuri tehnice, dar după acestea am primit o maşină complet nouă şi am câştigat la Cluj. Speram ca această victorie să clarifice lucrurile, dar nu a fost aşa. În aceste condţii suntem nevoiţi să ne retragem din actuala ediţie a Campionatului de Raliuri al României”, a spus Claudiu David.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.