Claudiu David se retrage din CNR

Autor: Dan Vache 09 iul. 2008 Raliuri

Claudiu David şi Mihaela Beldie au adunat 14 puncte în primele 4 etape din acest sezon în CNR al României şi obiectivul lor era să câştige titlul în 2008. Dupa victoria din Raliul Clujului lucrurile se derulau conform planului, dar, cu patru etape înainte de finalul sezonului, echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie este nevoit să se retragă din CNR.

Claudiu David câştigă Raliul Clujului„Am început sezonul fără a avea tot bugetul sperând ca pe parcurs lucrurile să se reglementeze. Am terminat pe locul doi la Braşov, apoi au urmat două abandonuri tehnice, dar după acestea am primit o maşină complet nouă şi am câştigat la Cluj. Speram ca această victorie să clarifice lucrurile, dar nu a fost aşa. În aceste condţii suntem nevoiţi să ne retragem din actuala ediţie a Campionatului de Raliuri al României”, a spus Claudiu David.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide