CNR Dunlop 2008 0 - la ultimul asfalt

În perioada 21-22 iunie, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a programat a patra etapă de asfalt a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2008, Raliul Clujului Mobil 1.

CNR Dunlop 2008 0 - la ultimul asfalt CNR Dunlop 2008 0 - la ultimul asfalt
Ultima etapă de asfalt a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2008 aduce în acest week-end la Cluj un număr record de 80 echipaje la start şi va avea 8 probe speciale cu o lungime totală de 129 km.

Cu startul festiv programat sâmbătă 21 iunie, orele 10:00, în Piaţa Unirii din centrul metropolei transilvănene, Raliul Clujului Mobil 1 este o etapă tradiţională de asfalt în campionatul intern, unicat prin dispunerea celor două zile de concurs în zilele de sâmbătă şi respectiv duminică

Raliul Clujului Mobil 1 va încheia etapele de asfalt programate în cadrul CNRD 2008 pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, cu festivitatea de premiere a câştigătorilor etapei, duminică la orele 16:30.
Plasarea consecutivă pe prima poziţie în toate etapele de până acum ale CNRDunlop 2008 a echipajului finlandez Jarkko Miettinen-Mikko Lukka, clasarea constantă pe podiumul de premiere a echipajul campion Dan Gîrtofan-Adrian Berghea, precum şi notorietatea şi pregătirea deosebită a echipajelor clujene favorite în rândurile spectatorilor anunţă o întrecere extrem de disputată.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.