CNR Dunlop 2008 – clasamentul etapei a treia

Ieri, 13 mai, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a omologat clasamentele etapei a treia a CNR Dunlop 2008, pe prima poziţie clasându-se echipajul Jarkko Miettinen/ Mikko Lukka.

CNR Dunlop 2008 – clasamentul etapei a treia CNR Dunlop 2008 – clasamentul etapei a treia
CNR Dunlop 2008 – clasamentul etapei a treiaDupă prima zi a raliului, constând în primele 5 probe speciale, echipajul Jarkko-Miettinen/Lukka Mikko se plasa pe prima poziţie, devansând echipajele conduse de B. Marişca, M. Mihalache, D. Gîrtofan şi M. Tempesta. SuperSpeciala Deva Lukoil, care a încheiat spectaculos prima zi a raliului, a revenit echipajelor Titi Aur/Toni Avram şi Cătălin Cismaru/Gabriel Lazăr, urmate la mică distanţă de echipajul Manuel Mihalache/Janos Soos.

Foarte probabil datorită pneurilor neîncălzite suficient, pe prima probă specială un automobil de concurs Dacia Logan a derapat şi a lovit cu spatele un gard pe care se afla un tânăr spectator, necesitând oprirea competiţiei şi intervenţia rapidă a medicilor.

Cea de-a doua zi a raliului a pornit cu o serie de abandonuri notabile: ieşirea în decor a echipajului B. Marişca/Sebastian Itu, abandonurile tehnice ale echipajelor Claudiu David/Mihaela Beldie şi respectiv Mihai Leu/Karoly Borbely şi adăugate la cel din prima zi a echipajului Valentin Pocişteanu/Dan Dobre. SuperSpeciala Hunedoara Lukoil a revenit aceluiaşi echipaj Titi Aur/Toni Avram, urmat de această dată de Manuel Mihalache/Janos Soos şi Daniel Onoriu/Florin Hangu.

După 15 probe speciale, în Raliul Hunedoarei Lukoil, a treia etapă a CNR Dunlop 2008, primele trei poziţii ale clasamentului general au fost ocupate în ordine de: Jarkko Miettinen/Lukka Mikko, Dan Gîrtofan/Adrian Berghea, Tempesta/Dorin Pulpea.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.