CNR Dunlop 2008 - Raliul Banatului Montan UCSM Reşiţa

Vineri se dă startul în Raliul Banatului Montan UCSM Reşiţa, a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2008. La start se vor alinia 73 de echipaje care vor alerga pe 168.80 km de probe speciale pe asfalt.

CNR Dunlop 2008 - Raliul Banatului Montan UCSM Reşiţa CNR Dunlop 2008 - Raliul Banatului Montan UCSM Reşiţa

Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 programează în perioada 11-12 aprilie etapa a II-a din calendarul sportiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Raliul Banatului Montan UCSM Reşiţa, cu o lungime totală de 433.20 km, însumează un număr de 12 probe speciale cu o lungime de 168.80 km, suprafaţa de rulare fiind integral asfaltul.

Această a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2008 va conta pentru lupta la vârf în cele mai importante grupe şi clase din campionat, piloţii încercând acum să recupereze puncte importante pierdute în urma incidentului apărut pe parcursul primei etape a CNR Dunlop 2008.

Liderul clasamentului FIA, după prima etapă, Jarkko Miettinen va trebui să îşi apere poziţia în faţa competitorilor săi, Claudiu David, Dan Gîrtofan – campionul naţional en-titre, Bogdan Marişca şi Marco Temepestini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.