CNR Dunlop 2008 - Raliul Hunedoarei Lukoil

În perioada 9-10 mai, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a programat a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2008, Raliul Hunedoarei Lukoil.

CNR Dunlop 2008 - Raliul Hunedoarei Lukoil CNR Dunlop 2008 - Raliul Hunedoarei Lukoil
A treia etapă a CNR Dunlop 2008 a avut 15 probe speciale cu două superspeciale programate în Deva şi respectiv Hunedoara. La start s-a anunţat un număr de 69 de echipaje care au parcurs un traseu de peste 370 de kilometri, din care 116,20 km probe speciale integral de asfalt.

Cu startul festiv din data de 9 mai, în Piaţa Unirii din Deva şi festivitatea de premiere programată pe 10 mai la Casa de Cultură a Municipiului Hunedoara, a treia etapă a CNR Dunlop 2008 a rezervat fanilor de raliu două superspeciale de mare spectacol. SuperSpeciala Deva Lukoil, cu o lungime de numai 1,4 km, s-a desfăşurat în zona centrală a oraşului Deva şi a încheiat prima zi de concurs. Finele raliului hunedorean au revenit bineînţeles Hunedoarei care a găzduit, în zona centrală a oraşului, SuperSpeciala HD Lukoil, cu o lungime de 2,5 km fără şicane.

Etapă constantă în campionatul intern, Raliul Hunedoarei a propus în acest sezon un traseu cu o serie de probe speciale foarte scurte, Haţeg Kia, Tuştea, Hăţăgel şi General Berthlot, provocând tehnic abilităţile de pilotaj ale echipajelor concurente.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.