CNR Dunlop 2008 – Raliul Hunedoarei Lukoil

Autor: Dan Vache 07 mai 2008 Raliuri
CNR Dunlop 2008 – Raliul Hunedoarei Lukoil

A treia etapă a CNR Dunlop 2008 a avut 15 probe speciale cu două superspeciale programate în Deva şi respectiv Hunedoara. La start s-a anunţat un număr de 69 de echipaje care au parcurs un traseu de peste 370 de kilometri, din care 116,20 km probe speciale integral de asfalt.

Cu startul festiv din data de 9 mai, în Piaţa Unirii din Deva şi festivitatea de premiere programată pe 10 mai la Casa de Cultură a Municipiului Hunedoara, a treia etapă a CNR Dunlop 2008 a rezervat fanilor de raliu două superspeciale de mare spectacol. SuperSpeciala Deva Lukoil, cu o lungime de numai 1,4 km, s-a desfăşurat în zona centrală a oraşului Deva şi a încheiat prima zi de concurs. Finele raliului hunedorean au revenit bineînţeles Hunedoarei care a găzduit, în zona centrală a oraşului, SuperSpeciala HD Lukoil, cu o lungime de 2,5 km fără şicane.

Etapă constantă în campionatul intern, Raliul Hunedoarei a propus în acest sezon un traseu cu o serie de probe speciale foarte scurte, Haţeg Kia, Tuştea, Hăţăgel şi General Berthlot, provocând tehnic abilităţile de pilotaj ale echipajelor concurente.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide