CNR Dunlop 2009 – Raliul Sibiului, etapa a V-a

CNR Dunlop 2009 – Raliul Sibiului, etapa a V-a

Autor: Dan Vache acum 11 ani Raliuri

Toate masinile de recunoasteri si toate masinile inscrise la editia din acest an a Raliului Sibiului vor fi monitorizate prin GPS. „Sunt foarte incantat de faptul ca cei de la Easytrack au acceptat sa fie anul acesta partenerii nostri. Siguranta tuturor celor implicati in acest eveniment este un element extrem de important pentru noi si tocmai de aceea am decis sa monitorizam prin GPS toate masinile inscrise in competitie, inclusiv cele folosite de piloti la recunoasterea traseului. Astfel putem monitoriza exact pozitia fiecarei masini si putem interveni mai prompt daca se intampla ceva pe probele speciale sau pe sectoarele de legatura. De asemenea vom monitoriza si viteza de deplasare in timpul recunoasterilor pentru ca toti pilotii sa respecte limitele legale”, a spus Sorin Itu, organizatorul etapei a 5-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Monitorizarea GPS a tuturor masinilor inscrise in Raliul Sibiului va fi facuta cu ajutorul serviciului Easytrack, operat de Mojito Software. „Solutia noastra este cea mai simpla metoda de monitorizare GPS a vehiculelor iar siguranta crescuta in exploatare este doar unul din avantajele acestei solutii. Ne bucuram ca putem sa ajutam la organizarea unui eveniment mai sigur. Am speranta ca si publicul va beneficia de acest sistem, prin intermediul site-ului web unde vor fi disponibile inregistrarile. Noi punem pasiune in domeniul auto si ne face placere sa-i ajutam si pe alti entuziasti”, a spus Vlad Bailescu, Managing Partner la Mojito Software.

In timpul raliului, evolutia pilotilor va putea fi urmarita, in timp real, pe site-ul www.raliulsibiului.ro, vor fi intocmite statistici cu timpii pentru fiecare proba speciala si se vor putea analiza, comparativ, evolutia mai multor piloti pe aceeasi proba speciala. Raliul Sibiului 2009 se va desfasura in perioada 16 – 18 iulie, pe specialele de macadam din jurul orasului. Startul festiv va avea loc joi, 16 iulie, in Piata Mare a orasului. Vineri, 17 iulie, sunt programate, incepand cu ora 17:45, doua super speciale pe terenul de autocross din cartierul Strand, iar sambata, cu incepere de la ora 10:00, celelalte 6 probe speciale.Comentarii
Inchide