CNR şi CNVC sub egida Dunlop şi în 2010

Pentru al patrulea an consecutiv, Dunlop îşi reconfirmă prezenţa în susţinerea celor mai importante două competiţii naţionale de automobilism sportiv din România: Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

CNR şi CNVC sub egida Dunlop şi în 2010 CNR şi CNVC sub egida Dunlop şi în 2010

Parteneriatul unic cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv a dus în ultimele trei sezoane competiţionale la creşterea constantă a implicării Dunlop atât în campionatul intern de raliuri, cât şi în cel de viteză în coastă.

"Implicarea noastră constantă în sprijinirea directă a dezvoltării celor mai importante două campionate interne de automobilism sportiv este în primul rând un efort de echipă între Dunlop şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Faptul că suntem în al patrulea an consecutiv de parteneriat unic, stabil, este dovada clară a faptului că eforturile noastre comune au fost încununate de succes", a declarat Alina Mihăescu, Marketing & PR Manager pentru România şi Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires România.

Deşi sezonul 2010 se anunţă unul cel puţin la fel de dificil din punct de vedere financiar ca şi sezonul precedent, implicarea Dunlop în acest an rămâne cel puţin constantă, obiectivul principal fiind în continuare cel al dezvoltării continue. "Am apreciat deschiderea arătată de Dunlop de a-şi menţine implicarea şi în actualul sezon competiţional.

Tradiţia este una din valorile noastre de bază şi ne vom canaliza eforturile către menţinerea pe termen cât mai lung a unui astfel de parteneriat. Suportul oferit de Dunlop atât la nivelul dezvoltării infrastructurii organizatorice, cât şi la nivelul creşterii şi consolidării activităţilor de marketing şi comunicare pentru cele două competiţii interne şi nu numai este unul salutar", a adăugat Ovidiu Mazilu, Preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.