Craig Breen şi Mathieu Arzeno vin la Raliul Sibiului

Irlandezul Craig Breen şi Francezul Mathieu Arzeno, piloţii echipei Sainteloc Racing, şi-au anunţat deja prezenţa la Raliul Sibiului, etapa a opta din IRC.

Craig Breen şi Mathieu Arzeno vin la Raliul Sibiului Craig Breen şi Mathieu Arzeno vin la Raliul Sibiului

Craig Breen, campionul World Rally Academy, are programată anul acesta participarea la cinci etape din Intercontinental Rally Challenge, iar Raliul Sibiului face parte din programul pilotului irlandez. Breen a început sezonul în Irlanda, unde a terminat pe locul cinci, după care a luat startul în Turul Corsicii şi s-a clasat pe locul şase. Înaintea etapei pe macadam de la Sibiu, irlandezul va mai lua startul în două etape pe asfalt: Targa Florio-Rally Internazionale Di Sicilia şi Geko Ypres Rally.

Craig Breen

Şi pentru Mathieu Arzeno participarea în Rliul Sibiului reprezintă prima apariţie pe macadam cu modelul Peugeot 207 S2000. Francezul, a avut o carieră de opt ani în cursele de circuit, după care , din 2009, a trecut la Raliuri. Arzeno afirmă că nu a mai participat niciodată pe macadam cu Peugeot, dar este încrezător că va obţine rezultate bune în România.

Mathieu Arzeno

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.