Cum se vede din interior un accident care se termină în apă. VIDEO

Pe scurt: nu foarte plăcut, dar toată lumea a scăpat cu bine, iar maşina a fost reparată extrem de rapid pentru a participa la o nouă etapă de raliu.

Cum se vede din interior un accident care se termină în apă. VIDEO Cum se vede din interior un accident care se termină în apă. VIDEO

Probabil ai auzit de accidentul din timpul Raliului Mexicului, în care un Ford Fiesta a plonjat într-un rezervor de apă de lângă drum, iar echipa a pierdut contactul radio cu pilotul şi copilotul vreme de aproape 20 de minute.

Ei bine, acum avem mai multe detalii şi două videoclipuri. Pentru început, oamenii din maşina în chestiune - pilotul Ott Tänak şi copilotul său Raigo Mōldar - sunt teferi. De fapt, au reuşit să iasă imediat din Titanicul pe patru roţi, după cum se poate vedea în videoclipurile de mai jos.

Mai mult, mecanicii echipei M-Sport au muncit toată noaptea, iar maşina a fost reparată pentru etapa de a doua zi, deşi - e drept - a mai avut câteva probleme la sistemul electric. Totodată, pentru a înţelege cât de frumoasă este lumea raliurilor, trebuie să ştii că primul lucru pe care l-a făcut Mōldar când a ajuns înapoi în camera de hotel a fost să îşi pună la uscat notele de parcurs.

Nu putem spune decât atât: respect.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.