Cupa Mitsubishi Lancer 2008

Cinci piloţi Mitsubishi, dintre care doi ajunşi pe podium, au punctat în ierarhia absolută, în Cupa Mitsubishi Lancer 2008.

Cupa Mitsubishi Lancer 2008 Cupa Mitsubishi Lancer 2008

Victoria lui Claudiu David, pilotul ProMotor a pus punct seriei de victorii consecutive a lui Miettinen, finlandezul ieşind prematur din competiţia de la Cluj.

Gergo Szabo şi-a continuat ascensiunea în ierarhii şi a ocupat poziţia a treia a ierarhiei generale şi locul doi în Cupa Mitsubishi Lancer. Ca de fiecare dată, în ultimele trei runde, el a fost în duel cu Manuel Mihalache însă, după două dueluri pierdute, s-a impus în confruntarea cu pilotul braşovean, cel care, la finele întrecerii, recunoştea că nu este deloc mulţumit de poziţia ocupată.

La Cluj, au mai acumulat puncte în ierarhia absolută Valentin Porcişteanu, cel care a răzbunat astfel abandonul de la Hunedoara şi Horaţiu Savu, clujeanul obţinând cel mai bun rezultat din acest an în competiţia în care a avut dublu statut, concurent şi organizator. În cea de-a doua jumătate a ierarhiei Cupei Mitsubishi Lancer s-au clasat Titi Aur, Cladoveanu, Mărginean, Herăscu şi Hâncu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.