Cupa Mitsubishi Lancer 2008

Autor: Dan Vache 25 iun. 2008 Raliuri
Cupa Mitsubishi Lancer 2008

Victoria lui Claudiu David, pilotul ProMotor a pus punct seriei de victorii consecutive a lui Miettinen, finlandezul ieşind prematur din competiţia de la Cluj.

Gergo Szabo şi-a continuat ascensiunea în ierarhii şi a ocupat poziţia a treia a ierarhiei generale şi locul doi în Cupa Mitsubishi Lancer. Ca de fiecare dată, în ultimele trei runde, el a fost în duel cu Manuel Mihalache însă, după două dueluri pierdute, s-a impus în confruntarea cu pilotul braşovean, cel care, la finele întrecerii, recunoştea că nu este deloc mulţumit de poziţia ocupată.

La Cluj, au mai acumulat puncte în ierarhia absolută Valentin Porcişteanu, cel care a răzbunat astfel abandonul de la Hunedoara şi Horaţiu Savu, clujeanul obţinând cel mai bun rezultat din acest an în competiţia în care a avut dublu statut, concurent şi organizator. În cea de-a doua jumătate a ierarhiei Cupei Mitsubishi Lancer s-au clasat Titi Aur, Cladoveanu, Mărginean, Herăscu şi Hâncu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide