Dacă ne prinde Apocalipsa în maşina asta, suntem salvaţi

Renault şi Prodrive lansează Megane pentru WRX ...

Dacă ne prinde Apocalipsa în maşina asta, suntem salvaţi Dacă ne prinde Apocalipsa în maşina asta, suntem salvaţi

Ce se întâmplă când iei un RS franţuzesc neapărat Renault şi-l duci la cea mai tare companie motorsport. Prodrive are sute de ingineri care lucrează în acest busnisess, dezvoltă soluţii pentru mari nume din lumea maşinilor rele şi are afaceri conexe în industrie. Acum are şi un proiect cu Renault pentru sezonul WRX 2018. Supermaşina asta va fi pilotată de către Guerlain Chicherit şi va fi prezentată în Septembrie, înainite să înceapă testele pentru sezonul 2018.

Pilotul francez a fost de multe ori la Dakar, unde în 1010 a obţinut cea mai bună poziţie, 5 în clasamentul final cu BMW X-Raid. Este un specialist în ski off - piste şi în 2013 a intrat în Cartea Recordurilor ca primul pilot care a făcut un backflip (s-a dat peste cap în aer) singur în maşină.

Maşina este pe şasiul Megane-ului 4 şi va fi construită integral de către Prodrive, conform normelor şi standardelor WRX. Atât despre partea tehnică a superMegane-ului care va fi în WRX din 2018, pilotat de către Guerlain Chicherit. Cum vom avea detalii despre putere, facem update. Design-ul este însă cel pe care îl vedeţi, absolut dement.

 

MEGANE PRODRIVE WRX 2018 (GALERIE FOTO)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.