Dacia Duster – la bord cu Alain Prost

V-aţi întrebat vreodată cum este să fii Alain Prost şi să treci de la monoposturile de Formula 1 pe un model care poartă sigla Dacia? Acum vă arătăm ce senzaţii trăieşte Profesorul pe modelul Dacia Duster de competiţie.

Vă prezentăm un video oficial filmat la bordul lui Dacia Duster, în versiunea de competiţie, pilotat de Alain Prost în prima rundă de la Isola 2000. Respectatul pilot a reuşit o cursă foarte spectaculoasă, preluând încă de la start şefia şi ne arată cu câtă eleganţă reuşeşte să gliseze bolidul pe gheaţă. O adevărată lecţie de pilotaj, cei de la Dacia se felicită probabil pentru foarte inspirata asociere de imagiNE

VEZI AICI CLIPUL FILMAT LA BORDUL DACIA DUSTER!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.