Dementor Rally Show Sibiu 2010

Vineri şi sâmbătă sunt programate două zile pline de spectacol pe circuitul de rally cross din Sibiu la Dementor Rally Show, o competiţie similară cu celebra „Cursa campionilor”, cu cei mai cunoscuţi piloţi de curse din Campionatul Naţional de Raliuri şi nu numai.

Dementor Rally Show Sibiu 2010 Dementor Rally Show Sibiu 2010

32 de piloţi vor lua startul, în acest weekend, laDementor Rally Show, competiţia care închide oficial sezonul 2010din Campionatul Naţional de Raliuri, iar printre ei se afla şi treipiloţi maghiari, Csaba Spitzmuller, David Botka şi, desigur, GergoSzabo, campionul naţional en titre din CNR. "Circuitul derally cross este într-o stare perfectă, iar vremea se anunţăincredibil de frumoasă pentru această perioadă. Avem aşadarcondiţii ideale pentru spectatori şi piloţi şi sper ca la finaltoată lumea va fi mulţumită" a spus Sorin Itu, organizatorulDementor Rally Show.

În afara faptului că la ediţia din acest an au fost acceptate înpremiera şi maşinile de la grupele N2, K şi H, la Dementor RallyShow mai sunt programate şi o serie de evoluţii demonstrative cumotociclete KTM şi un duel inedit între un ATV, modelul KTM 525 XCpilotat de Dan Tatoiu, un cunoscut pilot de motocross, enduro şisupermoto, şi o maşină de raliu. Adrian Raduţă, multiplu campionnaţional de motocross va face o demonstraţie extrem despectaculoasă cu modelul KTM 350 SX-F, motocicletă pe care aevoluat în ultima etapă din Campionatul Est European deMotocross.

Startul în prima zi a competiţiei de la Sibiu, când suntprogramate cursele de la grupele N2, H şi K, se va da la ora 12,iar sâmbătă, când sunt programate cursele de la grupele N şi A,startul se va da la ora 10:00. "Va fi un final de anextrem de spectaculos. Sunt sigur că toţi piloţii înscrişi încompetiţie vor face totul pentru a câştiga versiunea românească acelebrei "Cursa Campionilor", a spus Sorin Itu.

La fel ca la ediţiile anterioare, Dementor Rally Show susţineFundaţia Hospice "Casa Speranţei" Braşov. "Printre spectatori sevor numara şi copii care beneficiază de îngrijirea specialiştilorde la Fundaţia Hospice ceea ce ma bucura foarte tare. Vom susţineşi anul acesta fundaţia pentru că face lucruri absolut minunate şiîi invit pe toţi piloţii care participă la acest eveniment, dar şipe spectatori să doneze şi ei o sumă de bani voluntarilor care vorfi prezenţi în parcul de service", a mai adăugat Sorin Itu.