Dementor Rally Show Sibiu 2010

Vineri şi sâmbătă sunt programate două zile pline de spectacol pe circuitul de rally cross din Sibiu la Dementor Rally Show, o competiţie similară cu celebra „Cursa campionilor”, cu cei mai cunoscuţi piloţi de curse din Campionatul Naţional de Raliuri şi nu numai.

Dementor Rally Show Sibiu 2010 Dementor Rally Show Sibiu 2010

32 de piloţi vor lua startul, în acest weekend, la Dementor Rally Show, competiţia care închide oficial sezonul 2010 din Campionatul Naţional de Raliuri, iar printre ei se afla şi trei piloţi maghiari, Csaba Spitzmuller, David Botka şi, desigur, Gergo Szabo, campionul naţional en titre din CNR. "Circuitul de rally cross este într-o stare perfectă, iar vremea se anunţă incredibil de frumoasă pentru această perioadă. Avem aşadar condiţii ideale pentru spectatori şi piloţi şi sper ca la final toată lumea va fi mulţumită" a spus Sorin Itu, organizatorul Dementor Rally Show.

În afara faptului că la ediţia din acest an au fost acceptate în premiera şi maşinile de la grupele N2, K şi H, la Dementor Rally Show mai sunt programate şi o serie de evoluţii demonstrative cu motociclete KTM şi un duel inedit între un ATV, modelul KTM 525 XC pilotat de Dan Tatoiu, un cunoscut pilot de motocross, enduro şi supermoto, şi o maşină de raliu. Adrian Raduţă, multiplu campion naţional de motocross va face o demonstraţie extrem de spectaculoasă cu modelul KTM 350 SX-F, motocicletă pe care a evoluat în ultima etapă din Campionatul Est European de Motocross.

Startul în prima zi a competiţiei de la Sibiu, când sunt programate cursele de la grupele N2, H şi K, se va da la ora 12, iar sâmbătă, când sunt programate cursele de la grupele N şi A, startul se va da la ora 10:00. "Va fi un final de an extrem de spectaculos. Sunt sigur că toţi piloţii înscrişi în competiţie vor face totul pentru a câştiga versiunea românească a celebrei "Cursa Campionilor", a spus Sorin Itu.

La fel ca la ediţiile anterioare, Dementor Rally Show susţine Fundaţia Hospice "Casa Speranţei" Braşov. "Printre spectatori se vor numara şi copii care beneficiază de îngrijirea specialiştilor de la Fundaţia Hospice ceea ce ma bucura foarte tare. Vom susţine şi anul acesta fundaţia pentru că face lucruri absolut minunate şi îi invit pe toţi piloţii care participă la acest eveniment, dar şi pe spectatori să doneze şi ei o sumă de bani voluntarilor care vor fi prezenţi în parcul de service", a mai adăugat Sorin Itu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.